SALSA SHOP DEN HAAG LANGE POTEN

SALSA SHOP DEN HAAG LANGE POTEN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


2.5 stars out of 587 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Salsa Shop Den Haag Lange Poten. Want to know more? Find out more.

20 Jun 2022 at 20:21 Koud en matig van smaak. Bovendien half uur te laat bezorgd en s middags vroeg al besteld voor s avonds.
10 Jun 2022 at 19:42 Chicken quesadilla was super klein en zo duur. En het duurde meer dan 1 uur
2 Jun 2022 at 20:48 Ik kreeg een vega burrito ipv de carnitas..
17 May 2022 at 22:55 Eten was niet wat ik had besteld, manager aan de klantenservice lachte tijdens het gesprek en hing op in m’n gezicht. Trieste boel.
15 May 2022 at 20:51 Het was erg lekker maar de bezorging duurde erg lang.
4 May 2022 at 8:40 75 mins te laat op gewoone dinsdag
28 Apr 2022 at 22:01 De kip was nog rauw...laatse keer SalsaShop voor mij!
24 Apr 2022 at 21:51 Bezorger kon het adres net vinden, na instructies te hebben gegeven heeft hij het gewoon ergens op straat gezet en is weggegaan. Ik heb het eten dus nooit mogen ontvangen. Belachelijke service, ik mag hopen dat de bezorger wordt ontslagen.
18 Apr 2022 at 9:26 Taco’s waren koud en zompig van de saus, heb de inhoud maar op een pakje wraps gedaan dat ik had liggen. Tortillachips met guacemole waren wel lekker.
31 Mar 2022 at 20:09 De bestelling was een uur te laat, terwijl ik ruim op tijd was met bestellen. Het eten was okee, maar lauw.
22 Mar 2022 at 9:05 Bij bestellen was de bezorgtijd 40 min. Uiteindelijk werd het meer dan een half uur later. De burrito was niet wat ik besteld had. Ik bestel nooit meer.
7 Mar 2022 at 14:43 they forgot to deliver the nachos