SALSA SHOP DEN HAAG LANGE POTEN

SALSA SHOP DEN HAAG LANGE POTEN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 393 reviews
30 May 2020 at 9:21 Ik ben normaals heel blij, maar deze keer eten was echt meh. Eten was kapot klein in het bakje en ik had de gevoel dat ik had niet een rijs bowl gekregen maar een klein sla..
29 May 2020 at 21:38 Bezorging was ol tijd maar de burrito's zaten waarschijnlijk naast koude fridranken in de bezorger zijn tas want ze waren ijskoud. Niet lekker
26 May 2020 at 18:55 Helaas was de bij de eerste bestelling de gegrilde kip salade, de sla vol met zand. Na gebeld te hebben met Salsa shop Den Haag, krijgen we een nieuwe. Die was perfect. Bedankt voor de chocola.
25 May 2020 at 20:14 They used to deliver salsas, now not anymore :(
21 May 2020 at 21:28 Amper eten in de burrito bowl? Zat er bijna niets in
14 May 2020 at 19:14 Helaas was het heel slecht in elkaar gerold,heel moeilijk eten als alles uit elkaar valt.
10 May 2020 at 0:34 Eerst was mijn bestelling niet door gekomen. Werd aan mij verteld toen ik had gebeld. Heb ik ergens anders. opnieuw eten besteld. Kwam die eerder. Dan de salsa shop.
6 May 2020 at 10:22 Heerlijk gegeten. Eten was warm en heel lekker! Ze hadden ook extra saus gratis daarbij gegeven omdat ze weten dat ik hou van pittig. Zo lief! I love salsa shop! <3
4 May 2020 at 21:16 Burrito was tiny and Cold when it got here. Looked like half the burrito I get at the store.