SALSA SHOP DEN HAAG LANGE POTEN

SALSA SHOP DEN HAAG LANGE POTEN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 373 reviews
18 Mar 2020 at 14:03 Gewoon goed! Bezorger deed wat spastisch door Corona, moest ik wel om lachen
13 Mar 2020 at 13:25 Disgusting, cold, soggy and they even got our order wrong.... despite the high price. Dont waste your money here.
10 Mar 2020 at 21:35 2,50 extra betaald voor extra GUACAMOLE, dan krijg je 3 harde stuk avocado’s die niet eens eetbaar zijn!! Als ik avocado wou eten, had ik die van me koelkast gepakt!! Die zijn tenminste rijp!! Bizar
7 Mar 2020 at 22:56 Wat slecht! Weet niet of het aan Salsa Shop lag of aan de beschikbaarheid van thuisbezorgd bezorgers, maar als ik al aangeef meer dan een uur van te voren dat ik over een uur ongeveer me eten wel zou willen en je presteert het om dan alsnog om het te laat
2 Mar 2020 at 0:00 Great! Thanks.
1 Mar 2020 at 22:30 Altijd lekker
28 Feb 2020 at 23:11 We like it
19 Feb 2020 at 8:23 Lekker en snel!
13 Feb 2020 at 21:36 Wilde geen rijst , kreeg met rijst. Burrito kwam koud aan. Heb met tomatensaus, zat geen tomaten saus bij. Onprofessioneel !
7 Feb 2020 at 22:10 The food was good, unfortunately the amount of nachos was really poor. The box came 75% empty
3 Feb 2020 at 22:04 Eten was koud, maar na een magnetron kuur prima te eten en
27 Jan 2020 at 6:34 Food is good... they are always delayed on delivery which sucks